Frequently Asked Questions

Ja dat kan! Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website of stuur een e-mail naar sales@nixon.nl. We geven u graag een online demo.

Goede vraag! Het Nixon platform is niet statisch, zoals de meeste CMDB's. Het scant actief op wijzigingen en updates en zodra een wijziging wordt gedetecteerd, zal het Nixon platform het verantwoordelijke team activeren. Bijvoorbeeld: een online formulier dat persoonlijke informatie verwerkt, wordt gedetecteerd op een website die is geclassificeerd als nul privacyrisico. Het platform kan een trigger sturen naar het privacyteam om een privacy impact assessment (PIA) uit te voeren. Deze triggers kunnen worden geconfigureerd om aan uw behoeften te voldoen.

Wanneer onze scanners een potentieel risico detecteren (bijvoorbeeld een SSL-certificaat verloopt binnenkort), kan het Nixon platform automatisch een supportticket aanmaken in uw favoriete ticketsysteem en dit toewijzen aan de verantwoordelijke persoon.

You can check out the video on our homepage, where the Nixon platform is explained. The platform has a three phase approach:

1. De eerste fase heet “Input and Enrich”.

"Input": op basis van een lijst die door de klant wordt geüpload, voert het Nixon platform scans uit om al het gedrag van uw domeinen en subdomeinen te inventariseren. Actieve webapplicaties, foutpagina's en domeinomleidingen worden gepresenteerd.
"Enrich": U beoordeelt de resultaten zodat we geen domeinen aan het Nixon platform toevoegen die niet van u zijn. Per aanvraag heeft u de mogelijkheid om details te geven van de verantwoordelijke teams.

2. De tweede fase is "Analysis".

Het Nixon platform voert verschillende soorten scans uit op al uw applicaties en controleert op beveiligings- en privacyrisico's.

3. De derde en laatste fase heet “Communicate”.

Alle resultaten worden gepresenteerd in uw dashboard, waardoor u diepgaand inzicht krijgt in risico's en problemen. Op basis van de ingevoerde verantwoordelijken per applicatie, worden problemen doorgestuurd naar de verantwoordelijken, bijvoorbeeld via uw ticket systeem.

Nixon 3 p hase model